Fotobog til alle i familien.

Du går måske rundt der hjemme og overvejer om du skal lave en fotobog, men ved ikke helt hvor og hvordan du skal starte. Tage billederne er ikke rigtigt noget problem. Du har helt sikkert også en masse gode billeder med familie og venner. billeder fra ferien, bryllupsdage, fødselsdage og andre store begivenheder. Der er så også helt sikkert en masse flotte billeder fra hverdag sjove stunder.

Hvad sker der så efter!

Vi glemmer lidt vi har alle de her billeder liggende og de falder længere og længere tilbage i kamerarullen og bliver erstattet med nogle andre, også forsætter spiralen. Du kan helt sikkert nikke genkende til det. Det kan jeg i hvert fald. Vi har nok alle sammen indset det før når vi så åbner vores kamera rulle i ny og næ, at der er et problem som skal løses.

Vi skal så også finde ud af hvad der skal ske med billederne, og man kan begynde den helt store sortering og det kan måske virke uoverskueligt, men kan gøres lidt efter lidt. Vi har nogle forslag til hvordan du også kan gøre det efterhånden som du taget billeder.

Skal de fremkaldes?

Fotobøger er en rigtig fin måde at få gemt sine billeder på og for at kunne vise dem frem til familien. Det er noget der fungerer til alle aldersgrupper. At få lavet en fin fotobog til sine børn kan være rigtigt sjovt for dem at kigge tilbage på nogle gode stunder de har. Den kan fungere som en minde-/dagbog. Her kan der være billeder af far og mor og ens søskende eller andre familiemedlemmer. Ens børn vil så let kunne genkende dem i bogen og det vil være sjovt for dem at se. Bogen kan altså bruges som et stamtræ eller slægtsbog. Det fede er man også kan sætte en tekst under billederne.

Fotobogen fungerer selvfølgelig også til at kigge tilbage på minder og billeder fra fødselsdage, barnedåb eller andre specielle stunder som vil kunne hjælpe børn med at huske.

Så er der selvfølgelig den mere klassisk gave til ens bedsteforældre at lave en fotobog til dem af deres børnebørn. De er måske ikke helt lige så tekniske, men har måske også samme problem som os at vi aldrig får kigget på billederne igen efter de er blevet taget eller sendt til os. Fotobøger er ikke så dyre og behøver ikke bare at være en julegave der, kan være mange anledninger til at lave en fotobog.

Der er altid en anledning til at lave en fotobog.

Hvert år tager jeg på en familie weekend med alle mine søskende, vores børn og ægtefælle. Der er altid fart på og det er der også på kameraet for at huske de minder. Her er en fotobog også den perfekte mulighed for at vi kan kigge tilbage på de weekender vi har haft med familie og de forskellige steder vi har oplevet sammen. Jeg ved børnene ville elske at have sådan en bog fra den weekend for de vil helt sikkert kunne huske oplevelsen.

Vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig med forskellige tips til hvordan du kan få mere ud af dine billeder, men også ved at gøre det nemmere at lave en fotobog, fra starten. Det tager bare 10 minutter at lave en fotobog vi syntes det skal være nemt og at fotobog skal kunne lave præcis der hvor du har dine billeder nemlig på mobil.

Sæt dig ned og kom i gang tænk på måder i kan have glæde af en fotobog og hvordan den kan bruges. Lav den sammen som familie eller lav en til familien det sjovt og nemt.