Din guide til vores fotobog app.

Vil gerne gøre det så nemt for dig at få dine billeder printet i en flot fotobog. Vi har Danmarks mest brugervenlige app, så du kan lave dine helt egne fotobøger på bare 10 minutter.

Det har været vigtigt for os at gøre det så så enkelt, nemt og hurtigt som muligt. Der findes mange forskellige apps og hjemmesider, som tilbyder fotobøger, men mange af dem kræver at man downloader deres program ned på en computer. Disse programmer er ikke altid lige brugervenlige, men kan også være rigtige langsomme at navigere rundt i. Det kan altså være svært at finde hoved og hale i hvordan de fungere, hvad de lige præcis tilbyder og hvad det koster.

Hos SubBook har vi gjort det hele meget gennemsigtigt. Din bog koster 249kr fri fragt i nogle helt unikke omslag. Samtidigt kan du gøre dem helt personlig med tekster til billederne, eller vælge dit eget foto som omslag. Vi mener det er vigtigt at gøre det så nemt som muligt. Hos subBook tager det altså bare 10 minutter at lave en lækker fotobog.

Vi tager dig igennem rejsen, fra billeder til fotobog leveret lige til døren.


1)      Download app’en

 Først skal du downloade vores app, det kan du gøre 2 steder, enten i appstore eller fra vores hjemmeside www.SubBook.com som tager dig til app store. Det kan være en ide at tage et smut forbi vores hjemmeside ind i mellem da vi kommer med nyhed og rabatkoder til dig. Følg også med i vores blog indlæg som kan inspirer dig til hvad man kan tilføje til din fotobog.


2)      Sæt billederne i bogen

Nu er det så tid til at sætte billederne ind i din bog, her har du mulighed for at vælge 48 billeder. Billederne kan du hente fra Dropbox, instagram Facebook eller Kamera rullen. Det kan være godt at huske på at Facebook forringer kvaliteten af billeder nå de kommer ind på deres platform. Så kan være en god ide om du kan finde originalen.

Inde i kamerarullen har du også mulighed for at vælge billeder fra forskellige albums, så det er nemmere for dig at finde de helt rigtige billeder. Hvis du har været på Ferie kan du også finde billeder fra specifikke steder. Læs mere her.

Inde i Kamerarullen vil du også have mulighed for at zoome ind på din billeder så du kan se dem før du vælger dem. Dette kan udføres hvis du har en IPhone 6 eller frem, med teknologien som hedder 3D eller force touch her kan telefonen mærke hvor hårdt du trykker. Ved så at trykke hårdt billedet vil billedet blive vist in zoomet.

subbook_zoom.jpg

 3)      Tekster til billeder

 Det kan være en rigtig god ide at tilføje tekster til dine fotobøger og det kan gøres helt enkelt. Efter du har valgt dine billeder, vil du have mulighed for at trykke på dem for at bytte dem, men også for at kunne skrive en fin lille tekst under. Hvis den ikke gør det automatisk ”klikker” du bare på knapper med ”Aa”. Så kommer dit tastatur frem og du er klar til at taste.


 4)      Titel og omslag

 Du har her muligheden for at vælge mellem de mange smukke omslag vi har lavet til forskellige anledninger eller du kan også selv vælge et foto du vil have på som din forside i stedet.

 Her er det selvfølgelig også en mulighed at vælge en titel til din bog. Så du lyn hurtigt kan se hvilke billeder der er i. Den titel du vælge vil også komme ned af Bog ryggen så når den står på reolen, vil det være let at finde frem til den rette bog, som du vil vise frem for familie og venner.

 Du kan altid ændre alting inden du bestiller hvis du ønsker at ændre på omslaget eller titlen. Du klikker bare simpelt på forsiden.

subbook_omslag_1.jpg

5)      Del bogen

 Når bogen er færdig, har du mulighed for at tilføje ekstra bøger hvis du ønsker at købe mere end et eksemplar. Samtidig for du muligheden for at tilføje adressen på en ven eller et familiemedlem hvis du ønsker at sende den videre til nogen du holder af.

 Du kan altså sende den direkte fra telefonen til en kære. Fotobøger kan være den perfekte gave til mange lejligheder. Vi mener der altid er en lejlighed til at dele sine billeder, med nogen man holder af og det behøver ikke at være besværligt.


6)      Mulighed for Genbestilling.

 Det er helt enkelt at genbestille allerede købte bøger hvis du lige mangler et ekstra eksemplar. Bare rolig du behøver ikke at starte helt om.

 Du Åbner bare appen igen og du vil få vist de bøger som du forsat er i gang med at danne, men også de bøger, som du allerede har bestilt en gang. Ved at klikke på genbestil kan helt enkelt bestille bogen igen. Vi gemmer altså dine bestillinger.

 Vores app rummer altså mange muligheder, som vil hjælpe dig på vejen til at dykke ned i dine billeder. Det tager bare 10 minutter at få lavet en helt unik fotobog/mindebog. Begynde din rejse i dag ned i dine billeder.