Guide til Redigeringsapp til dine billeder til din Fotobog.

Redigering af billeder kan give rigtigt meget til din fotobog. Her kan du læse mere om hvilke vi syntes som fungere. nogen kræver mere tid at bruge en andre. Der findes altså app’s der passer alle forskellige brugere og deres behov.

Det kan være en god ide at samle dine fotos inden du går videre med din fotobog. Mængden af billeder vi tager, er simple hen så stor. Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Vælg derfor de bedste ud for at gøre det lettere for dig selv når du skal lave en fotobog.

Her kan du læs mere om hvordan du kan organisere din billeder

En Fotobog behøver ikke at tage lang tid at lave. Du kan lave din helt egen fotobog nemt og hurtigt, direkte fra mobilen. Der findes også et hav af forskellige app’s der tilbyder nogle værktøjer til at redigere dine billeder.

Appstore kan næsten blive en hel jungle når man leder efter den helt rigtigt app. Der er ikke noget mere irriterende end at downloade en app for så at finde ud af den ikke helt lever op til forventningerne. For så at finde en ny og håbe på den har de funktioner du søger.

Vi har derfor samlet en guide til dig, så du kan springe den helt store app Store søgningen over. Så er du klædt på til hente de app’s som der fungere til dine billedredigering behov direkte fra telefonen. Derfra kan du så ligge det ind i vores fotobog app og få udskrevet den til en lækker fotobog, med alle dine favoritbilleder.

Photo Retouch.

Den er virkelig handy, og utrolig nem at bruge. Dens funktioner er meget lette at bruge, og hurtige at lære. Det er en rigtig god app at bruge til at fjerne pletter eller urenheder fra et billede. Så har den en smart funktion, at når du arbejder med fingeren på skærm, kommer der et forstørrelsesglas frem så du faktisk se hvor på billedet din finger arbejder. Det gør det meget lettere for dig at maurer rundt på billederne. Sådan du undgår at lave ændringer som du ikke har lyst til at for tage.

Hvis uheldet nu skulle ske alligevel og det måske ikke blev helt som du havde ønsket kan billedet hurtigt blive taget tilbage fra før du lavede ændringen eller du kan vælge at starte helt forfra.

Det er også muligt at flytte objekter fra billedet eller duplikere noget på billedet. Også har den selvfølgelig en masse filter som du kan sætte ind eller hvis du ønsker et lille stykke Uklarhed, kan du også dette, Personligt syntes jeg det kan være en rigtig fed funktion til at ligge fokus i billedet et andet sted.

Den kan Hentes Gratis

Pixlr.

Det er en super fed app, til at fix dine billeder op. Den har er rigtig mange funktioner, den er måske ikke helt lige så let at bruge som Photo Retouch, her har du de samme muligheder som i Photo Retouch du kan dog lege med farverne en del mere i Pixlr for at få det rigtige lys, du kan også vælge at gøre nogle dele af billedet mørkere, det fungere rigtigt godt hvis du tager et billede hvor ens pande skinner rigtigt meget, der vil denne funktion virkelig kunne hjælpe.

Nogle gange selvom man tager rigtig mange billeder finder vi stadig små fejl. Her kan sådan en fotoapp som Pixlr være et super godt værktøj.

 Du har også mulighed for at sætte to billeder sammen ind i billedet. samt muligheden for at lave en collage. Collager kan være rigtigt fedt hvis du har mange billeder der ligner hinanden. Hvis du ved du vil anvende billederne til en fotobog, kan det her være en rigtig fin funktion, så behøver du ikke sætte et billede en på hver side, men samle disse billeder i en collage også sætte det ind i fotobogen. Pixlr er en top app til billedredigering.

 Hvis der skal være et minus, så er det klart at når man bevæger fingeren på skærmen kan det være lidt svære at se. Da der ikke kommer noget forstørrelsesglas eller ligende frem.  til at komme præcis hvor man vil hen. Det kan altså være svært at være præcis.

Redigerings-app-lave-din billeder-til-din fotobog.jpg

Polarr.

Den her app kan jeg rigtig godt lide, man kan virkelig arbejde med farverne på en let måde, ved at skrue op og ned på farverne kan du virkelig putte mere liv i billederne. Det kan være at få træerne og buskene i baggrunde til at få en lækker grøn farve, eller få himlen til at blive mere blå, det er en let anvendelig app. Dog har den også mange funktioner som man kun kan bruge hvis du vælger at betale for deres app.

 Heldigvis er det de mest anvendte værktøjer der er åben på den gratis del. En super fed ting med Polarr er deres spot fjerner. Der vil den forslå de forskellige ansigter på billedet, som den så vil zoome ind på her, har du så mulighed for at fjerne de pletter du måtte føle du skal fjerne og ændre på hud toning også det er en super fed funktion så man virkelig kan få personerne på billedet til at shine. Man får altså virkelig lov til at arbejde med de helt små detaljer.

Pas På!! Der er også en funktion til at ændre smilet og andre ting der skal man lige være lidt forsigtig da det hurtigt kan se falsk ud.

Alt i alt en super fed app, med rigtig gode muligheder for at ændre på baggrundsfarverne og få helt styr på at fjerne røde øjne eller pletter man skulle have. Så er du klar til at sætte billederne ind i din fotobog.

Kan hentes gratis. Har dog en Premium funktion.

Instagram.

Instagram har faktisk også nogle funktioner som er brugbare og er muligvis den app der bliver brugt mest til at redigere billeder i. De begyndte meget med at bruger deres filtre til at ændre på belysningen og farverne i billedet. App’en gemmer dog også på en masse andre funktioner du kan bruge for at gøre dine billeder rigtigt flotte. Blandt andet at  ændre på skarphed vinkle dem og ændre hvor fokus skal ligge. Instagram har nogle rigtige behjælpelige redigerings funktioner. Når du er inde på et værktøj kan du altid holde fingeren på billedet for at se hvordan billedet så ud før du benyttet dette værktøj.

Når du har anvendt flere redigeringsværktøjer. Kan du altid stå på redigerings siden og holde fingeren på billeder for at se hvordan det oprindeligt så ud. Det er super handy da det ikke altid er store ændring man fortager sig, kan det være godt lige at se hvordan det ser ud i forhold til det gamle billede.

Røde øjner og andre som ”pletter” har man ikke mulighed for at gå ind og fjerne. Derfor er det vigtigt at du tager en masse billeder for at være sikker på at det er som det skal være, ellers kan du altid kombinere det med en anden app. Da det ikke bare er en redigerings app, er der selvfølgelig begrænset muligheder, men muligvis den app hvor der bliver redigeret flest billeder i også kan man dele det med verden på få tryk. Du kan også følge med i hvad vi laver på Instagram.

Du kan også vælge at lave en fotobog, hvor du tager dine billeder fra instagram og sætter ind i din bog, det kan blive gjort med få klik.

Instagram er et af de mest anvendte app til billede redigering, som bruger af mere en 1 mia. mennesker

Instagram er et af de mest anvendte app til billede redigering, som bruger af mere en 1 mia. mennesker

Snapseed.

Det er en Google ejet app så allreder der ved man at det er noget der fungerer. Da app’en først kom frem i 2011 var det til iPad (Ikke ejet af google endnu) og vandt prisen som årets App til iPad i 2011.

 Siden er der sket meget Google har over taget og det er stadig en fantastik app. Den har rigtig mange brugbare funktioner, til at få dine billeder til at se rigtig flotte ud. Den er nem at bruge, dog kan det indimellem drille lidt når man zoomer ind på billedet og skal være mere præcis kan man ikke bare rykke på billedet, så skal man zoome ud igen først. Det resulterede i en del fejl redigering. Disse små fejl er dog rigtige nemme at rette da fortryd knappen er lige ved hånden, det kan være irriterende i starten, men man skal bare lige vænne sig til det så går det fint.

Appen kan fås på dansk Hvilket kan være et plus for mange det det kan være nemmere at gennemskue hvad funktionen gør hvis man ikke har den store erfaring med billedredigering. Det er bare at åbne menuen og så ser du præcis hvad det er den kan tilbyde. Du har også mulighed for at putte forskellige filtre på hvis, du ikke vil ud i den helt store redigerings proces.

En ting, som er rigtigt godt ved deres app, er også man kan se hvilke ændringer man har fortaget. Samt hvilke værktøjer du allerede har brugt. Så det er nemt at se hvad du måske mangler for at færdig gøre dit billede. Den har alle de basale funktioner man skal bruge. Der findes også nogle mere avanceret funktioner, men det hele er lavet på en rigtig enkel og overskuelig måde.

En ting jeg dog savner, er at man selv kan få lov til at bestemme markør størrelse. Den bliver bare mindre efter hvor meget man zoomer ind på billedet. Det kunne være rart hvis man kunne vælge hvor stort et område man ville pensle. I stedet for kun at have muligheden når man går helt tæt på. Det er dog ikke noget der ødelægger helhedsoplevelsen. Det er virkelig en app man skulle kunne tage i bruge med det samme til at redigere dine billeder direkte fra telefonen.

Studio.

Det er en noget mere Avanceret app til redigering af dine billeder på telefonen. Den er noget svære at bruge og har nogle andre Funktioner, her kan du tilføje flere lag i dine billeder og minder mere om photoshop. De forskellige lag gør at du kan tage enkelte objekter ud og sætte det ind andre steder på et nyt billede.

Det er også meningen man skal betale for app. Du kan godt have den på din telefon og bruge nogle af funktionerne uden at betale. Desværre får  du en masse reklamer og pop up’s. Hvilket gør at du bliver forstyrret når du er midt i at redigere et billede hvilket er rigtigt irriterende. Hvis du så får trykket på noget forkert og rammer en reklame, bliver du kastet ud af app og ind på internettet. Det ødelægger fuldstændig bruger oplevelsen og den koncentration du ligger i at redigere billedet. Den er slet ikke lige så nem at gå i gang med som nogle af de andre.

Den har helt sikkert en masse gode ting, det er smart at man kan have flere lag kan skære ting ud af de forskellige billeder også ligge det ind over hinanden. For den almenlige bruger til at redigere nogle billeder og komme i gang med det samme, Ville jeg ikke anbefalde Studio, den er sjov at sidde og lege med. hent app’en på din telefon og se om det er noget for dig.

Lightroom.

Lightroom er lavet af Adobe, som der også står bag photoshop. Den har nogle rimelige standardfunktioner hvis man ikke betaler. Hvis du så vælger at betale, kan du få adgang til lidt flere redigeringsværktøjer. Det gælder desværre også funktionen du bruger til at fjerne forskellige pletter og urenheder i et billede, som du ikke vil have. Den funktion er også den der hedder healing.

Det der er super smart ved Lightroom er hele dens organiserings værktøj. Den giver dig mulighed til at organisere dine billeder i forskellige albums, men også at tilføje ”keywords” eller søgeord. Inde i app’en kan du og give dine billeder forskellige ratings eller stjerner. Så er det nemt at komme tilbage og redigere videre på de billeder du bedst kan lide. Det er også muligt at sætte farve koder på dem. Så du ved hvilke du allerede har gået igennem når du sidder og retter dine billeder.

Hvis du vil have dens fulde funktionalitet, koster det 39 om måneden for at få lov til at bruge den. Du får så også 100 GB lager plads til dine billeder oveni. Så hvis du allerede betaler et sted for at have dine billeder opbevaret. Kan det måske være en ide at skifte. hvis du gerne vil have mulighed for at redigere i billederne. Det er en rigtigt fin app til at redigere dine billeder og samtidig holde styr på dem. Så du ikke mister overblikket imens du sidder og retter i dem.

Sæt det i en fotobog.

Det kan være rigtigt sjovt at sidde og redigere ens billeder. Sidde og få dem til at se ud præcis som du gerne vil have dem. Her er bare nogle af de App’s der findes. De er nogle jeg har haft held med at bruge og nogle er bedre end andre.

Når du har en fin mængde billeder, kan det være fedt at få lagt dine værker ind i en fotobog. Hvis du bruger Lightroom kan du jo vælge alle de billeder som du har lagt under et søge ord, så er det let at finde frem. At få det hele samlet i en fotobog kan bare være rigtigt tilfredsstillende. Især når det er din helt egen fotobog du har lavet fra bunden. Læg dine billeder og album direkte ind i vores foto app og du vil kun få lækker fotobog lige til døren. Enkelt, Nemt, og Hurtigt.

Hos SubBook er det nemt og hurtigt at lave en Fotobog direkte fra mobilen

Hos SubBook er det nemt og hurtigt at lave en Fotobog direkte fra mobilen