Tips til at organisere dine billeder


Det er rigtigt let at få taget en masse billeder med sin telefon, 80% af alle de billeder vi tager, på verdensplan er taget med vores telefoner. Du Kender det sikkert godt at når vi tager et billede bliver det aldrig bare ET billede. Enten er det lidt uklart eller opstillingen er ikke lige som vi vil have det, nogen lukker Øjnene og derfor får vi rigtigt mange af de samme billeder meget hurtigt.

Hvis man så ikke for dem organiseret har man lige pludselige flere tusind billeder, og lad os være ærlig hvor ofte går man tilbage og for kigget på dem. Jeg ved at jeg ikke gør. De få billeder jeg faktisk har kigget på flere gange, er billeder jeg har sat i kategorier, eller lagt som favorit. Her er nogle tips til hvad du kan gøre og hvad der har virket fos os.

 

Tip 1 Ryd ud med det samme.

Når vi tager et billede af vores baby eller børn kan det være rigtigt svært lige at få det perfekte billede det skal være naturligt hvor vi lige fanger deres personlighed i billedet, men samtidigt vil vi heller ikke have det sløret, eller hvor de går/kravler ud af billedet.

Derfor tager vi helt naturligt flere billeder, for at højne chancen for at få et godt billede som vi kan få printet eller delt med familien. Efter en fotosession ligger der en masse billeder på telefonen af det ”samme”, hvis du med det samme udvælger det eller de billeder du skal bruge. Ligger det som favorit eller laver et album. så har du gemt dem du gerne vil have, også kan du bare slette resten. Alle de billeder med dårlig belysning eller de der er uklare. Så bliver det ikke en ligeså stor ting eller uoverskuelig opgave når du skal gå igennem flere tusind billeder, så ved du at du har de billeder som du allerede har udvalgt.

·       Fjern billeder som er uklare, dårlig belysning og uheld.

·       Lig dem i mapper eller favorisere de billeder du gerne vil gemme

·       Gør dette efterhånden som du tager billeder for at være sikker på det ikke hober sig op

Tip 2 Gem efterhånden.

Album er en fantastisk måde at få dine billeder organiseret. sagt tidligere så er det en god måde at få lagt dem ind i et album med det samme efter du har taget dine billeder. Når du opretter et album, opret et album med helt specifikke titler, det kan være hvilket år det er, hvor du har været, Hvilken ferie du var på, det kan være en børnefødselsdag. Hvilken som helst titel du føler passer til dine billeder.

Det kan også være billeder du gemmer til en bestemt gave. Hvis du begynder at samle billeder ind i god tid til en fotobog til familien, har du det hele klar når du skal have den lavet. Et helt album som du bare kan ligge ind i app’en også få en lækker fotobog. Din telefon har nogle af de her funktioner.

Men vær sikker på det er slået til og opret også dine egene album til dine personlig begivenhed. Det vil ikke føle som en helt lige så stor opgave når du skal i gang med dine fotobøger til familien.

·       Lav helt specifikke albums.

·       Saml billederne efterhånden til gaver. 

Mobil app, tager digital foto.jpg

Tip 3 Din smarte App.

Når du tager et hav af billeder, kan det være en god ide at have dem lageret et sted. Her er Icloud rigtigt godt at som et digitalt lager for dine digitale billeder. Her kan du lager op til 20Gb billeder. Så kan du altid gemmer dine billeder, til du skal bruge, så du har fro plads til at tage nye. Det kan også være et godt

En god App at have hvis du rydder ud i de gamle fotoalbum, er en der hedder Photoscan. Hvis du har gamle billeder liggende, kan du scanne dem ind på din telefon og få, dem lageret digitalt. Da vi skulle rydde op i mine bedste forældres hus, fandt vi en masse gamle familiebilleder, som har ligget i gamle fotoalbum med en masse andre billeder. Det kan være svært at få plads til at gemme dem alle sammen i kasser, men samtidigt næner man ikke at smide dem ud. Ved at bruge app’en Photo scan kan du få lagt dine fremkaldte billeder ind som digitale fotos. Det kan være en god måde at få dem gemt på. også kan du lave din egen fotobog med billederne du holder mest af. hvor det er digitale billeder der er printet på sider i en bog. Så får du ryddet op i gamle billeder, med en masse værdi for din familie, får dem printet i flottet fotobøger, og lagt det hele digitalt så det kan gemmes uden at fylde. Selvfølgelig, kan det være rart at gemme nogen af de gamle fotoalbum i deres originale bøger.

Der findes mange apps, der kan hjælpe med organiseringen af din billeder. Photoshop lightroom er også et rigtigt godt redskab til at organisere dem. og slette dem du ikke har brug for. Du har mulighed for at bedømme dine egne billeder og give dem forskellige farveindikation som giver dig mulighed for at kategoriseret om du har redigeret dem eller om du skal gøre noget ved dem senere. det smarte ved den app er også at du kan tildele dine billeder søge ord så de kan være lette at finde igen. Det er helt sikkert et værktøj som du skal have ved hånden når du går igennem dine fotos.

·       Photo scan: Scan dine gamle billeder

·       Icloud få alle dine billeder lageret.

Tip 4 Få det samlet og glæd en.

Så er det tid til at tage aktion på baggrund af alle de billeder du har organiseret, det er nu det bliver sjovt og du vil være rigtig glad for at du har gjort alt forarbejdet og lagt tid på at organisere dine billeder. Det hele gøres rigtigt let direkte fra din telefon det er let at gøre.

Du har samlet dem i de album du vil have printet, det kan være en fin fars/mors dags gave. Have billederne samlet med dine forældre og lavet en fin fotobog til den du holder af. Det er bare at åben vores fotoapp SubBook også gå direkte en og få langt det album du har lavet ind i appen. Det er er helt enkelt og nemt. Læs mere om vores Fotoapp muligheder her

·       Lav din helt egen fotobog

·       Alt forarbejdet er allerede klaret

·       Perfekt gave helt enkelt

Det er altid dejligt at glæde nogen du holder af og det føles endnu bedre når det er noget du har brugt tid på. Med disse tips håber vi på at kunne hjælpe dig hele vejen, fra billedet bliver taget til at du får samlet dine bedste billeder i en flot og unikke fotobog.