6 Tips til din unikke fotobog fra ferien.


Hvor går Ferien hen ?

Der kan være mange grunde til hvorfor man laver en fotobog, her kommer vi med nogle ideer eller tips til hvad du kan inkludere i din personlige fotobog for at gøre den endnu flottere, og få samlet dine rejsebilleder som du har liggende.

Vi tager på ferie som aldrig før, faktisk rejste vi danskere hele 10,6 Mio gange i løbet af 2016. vores favorit destination er Spanien, hvor hele 20% af vores rejser går til.

Det har været vores fortrukne ferie destination i flere år. vi er også blevet gladere for at tage til de mere eksotiske destinationer som USA og Thailand som også er at finde på vores top-10-liste her i Danmark.

Vi tager dog os rigtigt meget på de kortere ture det kan være den forlængede weekend med vennerne til Tyskland eller en kærestetur til London, det er dog klart de mere nærliggende lande som er fortrukket på disse ture.

Henover de senere år er vi begyndt at rejse endnu mere udlands, der kan være flere forskellige grunde hvorfor vi tager ud og rejse, det kan være for at slappe, opleve, shoppe, backpacking, der findes virkelig mange grunde. Under disse feriere er vi også rigtige flittige med kameraet, vi for taget en masse billeder, for at vi kan mindes alle vores gode og sjove stunder.

Uanset grunden, destination eller med hvem, er det altid dejligt at se tilbage på disse ture. Vi har jo hele turen gemt på telefonen i billeder. dem kan man samle i en fotobog for at huske jeres tur.

Der er mange måder hvorpå man kan skabe mere dynamik i din fotobog så du føler du får alle oplevelserne tilbage. Fotobøger er en fantastisk måde hvorpå du kan genfortælle om din rejse og dele den med andre.

Her kommer de så:


En hyggelig familietur til de spanske strande.

En hyggelig familietur til de spanske strande.


1# tip Strukturer din fotobog i en kronologisk rækkefølge

Det kan være en god ide at sætte dine billeder i din fotobog i en kronologisk rækkefølge. Dette vil skabe et mere naturligt flow, ro og dynamik i din bog. Det vil også være lettere for dig at huske hvordan din ferie forløb, når du finder bogen frem igen for at kigge på den. Ved også at sætte billeder ind med en tekst på, ved du også hvor i var.

 Det vil gøre det nemmere for at se hvor i var på rejsen hvis du rejser rundt for at se flere steder. Det kan være lande byer, forskellige turen i var på underferien.

Når du så genfortæller og viser din billeder til familie og venner, begynder dine minder at komme tilbage, og du vil kunne genfortælle det mere detaljeret til din nære og kære. Følge med for flere ideer med tekst til dine billeder


2# tip Anvend billeder af kort af land og veje.

Tilføjelse af landkort og veje, det er en rigtig sjove måde at lave din fotobog rigtig flot og personlig, sæt et billede en af det land du har været i eller et bykort over den by du var i. det kan også være en ide, til et omslag på dine fotobøger, på den måde vil du nemt kunne se hvilken bog du har fat i og hvilken ferie du har været på.

Hvis din telefon har en GPS-funktion, og den er slået til når du tager billederne, kan du hurtigt finde ud af hvor billederne er blevet taget.

 Du åbner bare dit kamera rulle, også ville du også kunne inddele billederne alt efter land og region. Det vil derefter være let at tilføje videre til din fotobog.

 Det Kan også gøres direkte fra vores app når du går under din kamerarulle vil du derefter kunne vælge steder, også se alle de steder hvor du har taget billeder fra. Herfra kan du så vælge dine billeder fra det sted og sætte direkte ind i din bog det er enkelt og smart.


Turen-går-til-udlandet.jpg

3#tip Tilføj tekster under billederne for at beskrive hvor det er, og hvem du er sammen med.

Sæt tekst på dine billeder har vi beskrevet lidt allerede men det kan anvendes til rigtig mange ting. Det kan anvendes til at beskrive hvor du har været henne, men det kan også anvendes til at huske nogle af de personer i mødte som i faldt i snak med. På den måde vil i begynde at kunne genskabe nogle af de minder og oplevelser i havde på turen.

Det kan også være smart at komme med en kort beskrivelse af hvad der sker på billedet, eller hvad der blev sagt af sjove ting. Der er ingen grænsen. Det vil alt sammen bare gøre jeres fotobog meget mere personlig, og jeres muligheder for at genskabe de minder og grine sammen over alt det i har oplevet.


4#tip sæt genstande af værdi i din bog

Efter man har modtaget bogen, kan du faktisk personlig gøre den endnu mere til dig og din familie. Det kan gøres på forskellige måder. Du kan f.eks. sætte små genstande ind i bogen, det kan være billetter, fra museer, busser, toge som du har kørt med på rejsen eller flybilletter.

Det kan skabe en helt særlig personlighed til din bog og gør det en mindebog. Du kan gøre det med clips eller du kan få det limet ind i den så det sidder fast. Det kan klart anbefales, der er nogle steder hvor de har nogle ret unikke billetter, som ikke bare er en hvid lap man får stukket i hånd.


5#tip Lav en fotobog af alle dine ferier.

Det kan være smart at få lavet en fotobog af alle dine ferier du har været på. Måske rejser du flere gange om året, eller har svært ved at huske hvad der præcis skete på hvilken ferie. Det er også sjovt for børnene at se billeder fra de ferier de har været på.

 Mange gange glemmer vi vores familie oplevelser hvis vi ikke får dem genopfrisket. En feriebog vil hjælpe på det ved at kigge tilbage på familiebillederne fra skiferien, sommerferien, oplevelse ferien.

Vores råd er få det altid samlet, ellers løber tiden fra os og vi kan glemme hurtigt hvad der skete af detaljer på vores familieferie.

 Man kan derfor med fordel få sin bog lavet, lige efter ferien så bliver dine tekster bedre som du tilføjer, da du har helt dugfriske minder.


6# tip Din personlig bog

Så er det vigtigt at huske det er din bog, eller dig som laver en bog til en ven/veninde. Derfor er det vigtigt at du gør den så personlig som overhovedet muligt.

Hvis du sidder og laver den til en anden, vil det også kunne mærkes at du har brugt tid på at udvælge billederne. Du vælger også derfor 100% hvad der skal i af de her tips og ideer.

Det her er bare hvad vi selv har haft held med at bruge i vores fotobøger. For det er kun dig der ved hvad du bliver glad for og hvad du kan lide, derfor er det så vigtigt at du vælger den inspiration du kan bruge og put det i din egen bog.  


Billeder-fra-ski-Ferien .jpg

Hvorfor det er vigtigt at vi laver bøger.

De fleste af vores billeder bliver bare liggende på vores telefoner og kommer aldrig i et fotoalbum eller op på vægen. Hvilket er rigtigt synd når vi har så mange gode og flotte billeder liggende, som vil kunne blive lavet om til noget helt specielt for dig eller en du holder af.

Samtidigt er det også sjovt at være kreativ, ved få lavet noget man kan se tilbage på og være stolt over man fik samlet. Det er også en rigtig flot personlige gave at få lavet til en.


Lad os så komme i gang

Hvad venter vi på, lad os komme i gang med at lav din fotobog. Ellers venter vi bare igen flere år før vi for lavet vores fotobog. Vi vil også meget gerne høre hvad du har gjort i din fotobog for at gøre den til Noget særligt fir dig.

Vi Holder af at genskabe minder, og genoplev vores bedste stunder. Vi vil også gerne hjælpe dig med det samme.

Det tager bare 10 minutter at lave en fotobog, så hvorfor ikke gøre det i dag. vi har gjort det helt enkelt så du kan gøre det direkte fra din mobil.