7 gaver ideer til din næste fotobog.

Vi drukner os selv i billeder og fotos. Vi kender det alle sammen, at have telefonen fyldt af billeder, men ikke helt vide hvad vi skal gøre af dem og med dem.


Din næste gave ide.

Med en fotobog kan du samle alle dine billeder et sted og få lavet fotobøger til forskellige begivenheder. Du vil nemt kunne finde den frem når familie og venner kommer på besøg, og vise dine minder. Dyk ned i dine gamle billeder og fået lavet en fotobog. Her har vi samlet 7 gaveideer til din fotobog. Læs videre og bliv inspireret.


subbook_morsdag.jpg

1)    Morsdag og Farsdag.

Dagen der er blevet sat af til at vise vores forældre hvor meget vi holder af dem. Vi har jo fantastisk mange minder med disse to fantastiske mennesker i vores liv.

Sikkert også et hav af billeder fra vores oplevelser sammen. Jeg ved at min mor ville elske at få en bog fra mine søskende og jeg med nogle af de fantastiske minder og oplevelser vi har haft sammen.


subbook_bryllup.jpg

2)    Bryllup.

Til dit bryllup bliver der taget mange billeder fra jeres helt specielle dag sammen, med en fotobog kan du samle dem og genoplev dagen sammen som par, og få mange af de indtryk tilbage i fik på dagen.

Det vil også være den perfekte gave at kunne dele med sin familie, ved at samle alle familiebillederne fra dagen også give den videre.

Det vil også være en måde hvorpå i kan huske hvem der var der ved at samle billederne af alle som deltog på jeres store dag, det er let og enkelt at skrive en tekst under så i ikke glemmer det, vi kan jo ikke alle navne på vores svigerfamilie.

Fotobogen vil altså kunne anvendes på mange måder efter jeres bryllup. Og ikke bare kun den traditionelle måde med billeder af jer, der er mange måder at være kreativ på.


subbook_ferie.jpg

3)    Ferien med familie og venner.

Vi tager altid en masse billederne på ferien. For et års tid siden var jeg en tur i USA med vennerne og vi fik da taget en masse billeder af alle de ting vi oplevede på vores tur.

En super fed tur, med rigtig mange gode minder. Så skete så det der altid sker når man kommer hjem, der bliver aldrig gjort noget ved billederne fra turen.

Billederne bliver heller ikke delt med hinanden. Hvor fedt ville det ikke være at få dem samlet enkelt og hurtigt i en bog og dele den med dine venner.

Den perfekte gave til den kommende fødselsdag. I kan nu genopleve hele rejsen sammen igen.
Vi tilbyder også 50% ved at bestille et ekstra eksemplar du kan dele.

Verden i billeder

Hvert år bliver der taget 1200 milliarder. det vil sige at hver person gennemsnit taget 160 billeder om året. For 5 år siden var det tal bare 660 milliarder, vi taget altså på verdens plan dobbelt så mange billeder på bare 5 år.

85% af alle de billeder vi tager, på verdensplan bliver taget med en smart phone, vi kender det selv telefonen er altid lige ved hånden og nem at hive frem.

Her kommer de sidste ideer.


subbook_polterabend.jpg

4)    Polterabend. 

Sjove fotos bliver der taget nok af den dag. Hvornår jeg sidst har kigget på mine billeder fra min polterabend, kan jeg ikke huske eller om jeg overhovedet kan jeg heller ikke huske. Måske du har en masse sjove billeder fra en af dine venners eller veninders polterabend.

Hvilken overraskelse det ville være at få dem samlet i unik personlig fotobog, og give den i gave. Så vil man altid kunne hive bogen frem fra en god og mindeværdig dag. 


subbook_valentines.jpg

5)    Valentins dags gave.

Valentines dag, den Amerikanske tradition som vi har taget til os her i Danmark. På denne dag bliver der vekslet kort, chokolade og blomster. Hvorfor ikke give din Valentin en personlig gave, en fotobog, med nogle af jeres bedste og dybeste minder sammen.

Fotobogen, vil være en anderledes gave, som helt sikkert vil være et hit, du vil kunne gøre den unik og personlig.


subbook_børnefødselsdag.jpg

6)    Børnefødselsdagen.

At have børn er skønt, vi tager mange billeder af dem op igennem deres opvækst, men hvordan skal vi kunne huske alle de gode og sjove stunder hvis vi aldrig kigger på billederne fra de skønne tider.

Vi går altid med en drøm om at få samlet vores billeder og få dem printet ud så vi let kan tage dem frem og vise til dem til vores venner og familie.

Børnefødselsdage er noget af det børn ser allermest frem til som små. dagen hvor de få de ting de ønsker sig allermest og er sammen med mor far og deres venner.

Hvis disse øjeblikke kan blive foreviget, vil det være en dejlig ting at kigge tilbage på som familie. Det vil også være sjovt for børnene at kigge tilbage på dagen hvor de havde alle deres venner på besøg. 


subbook_fødselsdag.jpg

7)    Familiefødselsdagen.

Så har tante Ruth holdt hendes 70-års fødselsdag, og elskede at have hele hendes familie samlet på en gang, på et sted til en dejlig familiefødselsdag.

Når den så er ovre, har hun kun hendes minder tilbage fra dagen. Dagen hvor hendes Mand, søskende, børn børnebørn var samlet for at fejre hende.

Hvor glad ville hun ikke blive hvis hun fik en fotobog med billede fra en dag hun aldrig ville glemme. 


subbook.gif

Til en hver lejlighed

Fotobøger er så meget mere end bare en gave det er en genskabelse af fantastiske stunder vi har sammen. Det er at give noget unikt og personligt, som betyder meget for dig og en anden. Med fotobøger fra SubBook er der altid en anledning til at dele sine minder med andre.

Lav din næste fotobog her for bare 249 kr og glæd en du holder af. Dyk ned nu og genskab minderne.