Ofte stillede spørgsmål

 
 


1. Hvad er SubBook?

SubBook giverdig en fantastisk mulighed for at bringe dine yndlingsbilleder til live via vores simple fotobogsapp, der værner om og bevarer livets fantastiske minder.

 

2. Er SubBook miljøvenlig?

SubBook er altid på udkig efter måder, hvorpå vi kan blive miljøvenlige. Hvis du arbejder for en organisation, der har forslag til det, hører vi meget gerne fra dig support@subbook.com

Vi donerer løbende til organisationer, som planter træer rundt om i verden – vi vil dele mere information på vores hjemmeside SubBook.com om vores arbejde med det.


3. Vi er tilsluttet

Følg os på Facebook og Instagram og få de nyeste opdateringer. Tjek vores YouTube videoer for at lære mere om fotografering og andre spændende fotorelaterede indslag.


4. Kan jeg bestille via telefon?

Alle køb skal ske via vores app. Vi kan lide at gøre tingene hurtigt og enkelt.


6. Er mine personlige oplysninger fortrolige?

Du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger behandles privat og fortroligt. For mere information kan du læse om vores persondatapolitik.


7. Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Vi accepterer de fleste kreditkort. Alle betalinger behandles via et sikkert system leveret af Stripe. Kommunikation mellem dig og Stripe er krypteret.


9. Kan jeg ændre min leveringsadresse, efter min ordre er blevet afsendt?

Når din ordre er blevet afsendt, er vi desværre ikke i stand til at omdirigere din levering til en anden adresse.


10. Kan jeg ændre min bestilling når den er blevet placeret?

Når du har sendt din fotobog til tryk, kan den ikke ændres. Det er enkelt for dig at gentrykke ekstra bøger til dig selv, venner eller familiemedlemmer via ”Tidligere bestillinger” i appen.


11. Mit spørgsmål blev ikke besvaret. Hvordan kan jeg komme i kontakt med nogen?

Du er velkommen til at kontakte os på support@SubBook.com, og vi vil være glade for at besvare dine spørgsmål! Du kan forvente svar inden for 24 timer.

 

 
 
Artboard Copy 16.jpg