Ofte stillede spørgsmål

 


1. Hvad er SubBook?

SubBook giver dig en fantastisk mulighed for at bringe dine yndlingsbilleder til live via vores simple fotobog-app, der værner om og bevarer livets fantastiske minder.

 

2. Er SubBook miljøvenlig?

SubBook er altid på udkig efter måder, hvorpå vi kan blive mere miljøvenlige. Hvis du arbejder for en organisation, der har forslag til det, hører vi meget gerne fra dig på support@subbook.com

Vi donerer løbende til organisationer, som planter træer rundt om i verden – har du lyst til at følge med, deler vi mere information her på vores hjemmeside www.SubBook.com om vores arbejde med det.


3. Kan jeg finde jer på de sociale medier?

Du kan følge os på Facebook og Instagram og få de nyeste opdateringer via App Store. Tjek også vores YouTube-videoer og SubBloggen her på hjemmesiden for at lære mere om fotografering og andre spændende fotorelaterede indslag.


4. Kan jeg bestille via telefon?

Alle køb skal ske via vores app til telefonen. Vi kan lide at gøre tingene hurtigt og enkelt, så det har vi også sørget for, at du kan.


5. Er mine personlige oplysninger fortrolige?

Du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger behandles privat og fortroligt. For mere information kan du læse om vores persondatapolitik.


6. Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Vi accepterer de fleste kreditkort. Alle betalinger behandles via et sikkert system leveret af Stripe. Kommunikation mellem dig og Stripe er krypteret.


7. Kan jeg ændre min leveringsadresse, efter min ordre er blevet afsendt?

Når din ordre er blevet afsendt, er vi desværre ikke i stand til at omdirigere din levering til en anden adresse.


8. Kan jeg ændre min bestilling, når den er blevet placeret?

Når du har sendt din fotobog til tryk, kan den desværre ikke ændres. Til gengæld er det enkelt for dig at gentrykke ekstra bøger til dig selv, venner eller familiemedlemmer via ”Tidligere bestillinger” i appen.


9. Mit spørgsmål blev ikke besvaret. Hvordan kan jeg komme i kontakt med nogen?

Du er velkommen til at kontakte os på support@SubBook.com, og vi vil være glade for at besvare dine spørgsmål! Du kan forvente svar inden for 24 timer.

 

 
 
Artboard Copy 16.jpg