Persondatapolitik

 

Hos SubBook ønsker vi, at du har en god oplevelse – og vi tager databeskyttelse af personfølsomme oplysninger meget alvorligt. Læs venligst følgende for at lære mere om vores persondatapolitik.

Beskyttelsen af dine personlige informationer er utroligt vigtigt for os som virksomhed. Denne erklæring om databeskyttelse forklarer, hvilke informationer vi indsamler og bruger, når du besøger SubBook-appen, og hvad det betyder for dig.

Da det er nødvendigt for os at indsamle visse personlige oplysninger til at behandle din(e) bestilling(er), respekterer og beskytter vi din ret til privatlivets fred, som anført i denne persondatapolitik. Du accepterer, at din brug af appen betyder, at du har læst og givet samtykke til indsamling, brug og deling af dine oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Hvis du ikke er enig med denne persondatapolitik, bør du ikke bruge appen.

 

INFORMATION INDSAMLET OG BRUG AF PERSONLIG DATA

Når du bruger SubBook-appen, indsamler vi data, såsom hvorfra du downloadede appen (App Store, Facebook, banner og lignende) samt et session ID, så vi kan genkende dig, og andre personlige data ved bestilling af en fotobog (eksempelvis navn, e-mailadresse og billeder).

Dine data behandles fortroligt i henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse.

Billeder, du uploader til os, bliver automatisk gemt i din personlige SubBook-app. Du kan til enhver tid slette, fjerne, give andre brugere adgang til dit album og/eller tilføje nye billeder, hvis du har lyst til det.

Hvis du gennemfører et køb, bliver dine valgte billeder gemt på vores sikrede produktionsservere. Dette gør vi for lettere at kunne starte en ny produktion, hvis der skulle være grund til reklamation i forbindelse med din bestilling, og/eller hvis du ønsker at genbestille en tidligere bestilt fotobog. Til genbestilling af en SubBook-fotobog gemmes dine fotobogsdata på ekstra sikrede servere i op til 12 måneder fra oprindelig bestillingsdato, og/eller så længe du selv måtte ønske det.

Vi indsamler personlige oplysninger, når du registrerer dig hos os via enten vores hjemmeside, website eller mobilapplikation. Vi indsamler personlige oplysninger om dig, såsom dit navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnummer og connect-login-oplysninger fra Facebook og Instagram. Hvis du bestiller produkter eller betaler for tjenester, skal vi have din forsendelsesadresse, faktureringsnavn og adresse samt dit kreditkortnummer og udløbsdato. Personlige data såsom navn, adresser, indtastede kreditkortdata eller kontodata bliver udelukkende overført via særligt krypterede forbindelser (HTTPS/SSL) og bliver kun gemt på specielle sikkerhedsservere. Den elektroniske behandling af alle betalingsdata foregår udelukkende igennem vores betalingssamarbejdspartner Stripe. Vi gemmer automatisk dine kreditkort i appen til kommende bestilling(er). SubBook har ikke adgang til oplysninger om dit kreditkort. Disse data er krypteret.

Vi bruger de data, du giver, for at opfylde din bestilling og fakturering. Dine data vil blive anvendt i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver din e-mailadresse brugt til reklamebrug, og du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af det enkelte nyhedsbrev.

Vi følger dansk lovgivning angående datasikkerhed, hvilket til enhver tid giver dig mulighed for at få slettet dine gemte data hos os. For at gøre dette skal du blot tage kontakt til os på support@subbook.com og bede om at få slettet din konto. Husk at skrive fra den e-mailadresse, som du er registreret med hos os. Hvis du ikke har adgang til din originale e-mailadresse, bedes du inkludere dit FULDE NAVN og FULDE ADRESSE på kontoen.

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med appen, såsom hvor ofte visse områder af mobilapplikationen besøges, hvilke produkter der er set på og udvalgt, ordrehistorik, forsendelsesstatus og andre site navigationsdata og mønstre. Disse oplysninger hjælper os til at forstå dine interesser og hvilke aspekter af vores app, du finder interessante.

Vi bruger cookies, pixelkoder og/eller andre lignende teknologier til at indsamle besøgsoplysninger. De giver os blandt andet muligt for at gemme indholdet i din indkøbskurv, indtil du er klar til at tjekke ud.

Vi kan arbejde med tredjeparter til at indsamle og analysere oplysninger, som beskrevet ovenfor.

 

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIK

Hvis vi beslutter at ændre denne persondatapolitik, vil vi offentliggøre den reviderede persondatapolitik her, så du altid vil vide, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi kan bruge disse oplysninger, og om vi kan videregive dem til nogen. Din fortsatte brug af appen indikerer dit samtykke til persondatapolitikken, som den er beskrevet her.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information angående vores sikkerhed, kan du kontakte vores sikkerhedsansvarlige på support@subbook.com.

 

Sidst opdateret: 25. september, 2019