Hvorfor planter vi træer?

 

For hver tredje fotobog du bestiller, planter vi et træ. Træer hjælper med at rense luften, vi indånder, og filtrerer vandet, vi drikker. Skovene absorberer også skadeligt kulstof fra atmosfæren. Når du bestiller fotobøger hos SubBook, er du med til at bevare skove rundt omkring på vores dyrebare klode.

 
 
 
 
onetreeplanted.org.png

Derfor samarbejder vi med One Tree Planted og er med til at sikre, at vores skove bevares

Træer er som støvsugere på vores planet. Gennem deres blade og bark suger de skadelige, forurenende stoffer op og frigiver rent ilt, som vi bruger til at trække vejret. I bymiljøer absorberer træerne forurenende gasser som nitrogenoxider, ozon og kulilte, og de opsamler også partikler som støv og røg. Sunde og stærke træer virker som kulstofdræn; de absorberer atmosfærisk carbondioxid og reducerer virkningerne af klimaændringer.

Fra skovhuggere til forskere er jobmulighederne fra skovbruget uendelige. Bæredygtigt træbrug giver tømmer til at bygge hjem og husly og sørger for træ til at brænde til madlavning og opvarmning. Madproducerende træer giver frugt, nødder, bær og blade til glæde for både både mennesker og dyr og garanterer sundhed og ernæring.

Vores samarbejde med One Tree Planted er således én måde at minimere vores aftryk på miljøet og forsøge at sørge for, at du kan printe smukke fotobøger med grøn samvittighed.