Vi er SubBook

 
 

Husker du, hvordan man plejede at bladre igennem fotoalbum efter fotoalbum fyldt med billeder af familie og venner? Hvordan der blev delt historier fra ferier, fødselsdage og familiefester? Og børnene, der spurgte ind til og kom i tanke om alverdens minder?

Måske er det ved at være så længe siden, at det kan være svært at huske oplevelsen af at bladre de gamle billeder igennem. Og selvom I stadig får taget masser af nye billeder, giver fremvisningen på mobilen bare ikke den samme oplevelse, som fotoalbummet gjorde.

Derfor har vi udviklet SubBook. Vi savnede at mindes alle de gode oplevelser og få billederne ud af telefonen og ind i fotobogen. Men vigtigst af alt ville vi give nostalgien videre til vores børn og lade vores forældre opleve den igen - så simpelt og fint som muligt.

For at give dig samme mulighed har vi udviklet en app, der gør det enklere for dig at lave og bestille dine unikke fotobøger - og samtidig til en overkommelig pris! Vi er gået langt for at sikre den bedste kvalitet, uden at det går ud over miljøet. Alle vores papirkvaliteter overholder internationale miljøkrav.

Med SubBook har vi skabt en fantastisk måde at bringe dine yndlingsminder til live via vores simple fotobog-app. For os er det nemlig vigtigt at værne om og bevare livets fantastiske øjeblikke. Vi håber, du vil være med til dette.

 

Bedste hilsner fra

teamet.png
 
Mobile_breaker-2.png