Handelsbetingelser

Velkommen til SubBook ApS. Læs venligst disse vilkår for brug omhyggeligt. De indeholder de juridiske vilkår og betingelser, der regulerer din brug af og adgang til vores websites, mobilwebsites og mobilapplikationer samt vores levering af produkter og tjenester. Visse tjenester, kampagner og funktioner kan have yderligere vilkår og betingelser, og sådanne yderligere vilkår og betingelser er beskrevet særskilt ved aktiviteter såsom kampagner.

Når du handler på denne app, accepterer du automatisk nedenstående vilkår og betingelser. Du accepterer, at du har læst betingelserne og accepterer vilkårene for anvendelse samt vores fortroligheds-/privatpolitik. Hvis du ikke er enig i disse vilkår for brug af vores websites, mobilwebsites og mobilapplikationer, bør du ikke bruge dem. Derfor anbefaler vi, at du læser dem grundigt, før du handler.

Ved at besøge nogle af vores websteder og apps indikerer du dit samtykke til disse vilkår og vores fortroligheds-/privatpolitik. Eventuelle produkter, der bestilles, eller tjenester, der anvendes via nogen af vores websteder og apps, styres også af disse vilkår. Vi kan ændre vilkårene fra tid til anden ved at oprette en revideret version.

 

BRUG AF VORES SITES OG APPS

Du kan få adgang til og bruge vores websteder og apps udelukkende til din personlige, ikke-kommercielle brug. Medmindre andet udtrykkeligt er tilladt, kan vores websteder og apps ikke reproduceres, kopieres, sælges, videresælges, besøges eller på anden måde udnyttes til noget kommercielt formål uden forudgående skriftlig tilladelse. Vi forbeholder os retten til at ændre eller afbryde vores websteder og apps, helt eller delvist, til enhver tid efter eget skøn.

 

Med forbehold for og betingelse af din overholdelse af disse vilkår giver vi dig en ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig, begrænset ret og licens - uden ret til underlicens - til at få adgang til og bruge vores websteder og apps. Herunder hører billeder, tekst, grafik, lyde, data, links og andre materialer, der er indarbejdet i vores websteder og apps (undtagen dine brugerindleverede materialer som defineret nedenfor), som udelukkende er tilgængelige for os og udelukkende er til eget brug. Undtaget som udtrykkeligt godkendt af disse vilkår må du ikke bruge, gengive, distribuere, ændre, overføre eller offentligt vise nogen del af vores websteder og apps eller oprette afledte værker af nogen del vores websteder og apps uden vores skriftlige samtykke. Når du bruger en af vores websteder og apps, accepterer du at undlade at:

- Bekæmpe, misbruge, chikanere, stjæle, true eller på anden måde krænke andres rettigheder, herunder uden begrænsning af andres privatlivsret eller publicitetsrettigheder;

- Udgive dig for at være en anden person eller enhed, bruge vildledende eller unøjagtig e-mailadresse eller anden kontaktinformation;

- Begrænse eller hæmme enhver anden bruger fra at bruge nogen af vores websteder og apps, herunder uden begrænsning ved at "hacke" eller ødelægge nogen del af vores websteder og apps;

- Overtræde gældende love eller bestemmelser; 

- Uploade til, transmittere gennem eller vise på nogen af vores websteder og apps (a) ethvert materiale, der er ulovligt, bedragerisk, truende, voldeligt, injurierende, ærekrænkende, uanstændigt eller på anden måde modstridende eller krænkende overfor vores eller tredjeparts intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre rettigheder; (b) enhver fortrolig, proprietær eller forretningshemmelig information fra en tredjepart eller c) reklamer, opfordringer, kædebreve, pyramideordninger, investeringsmuligheder eller anden uopfordret kommerciel kommunikation (medmindre andet udtrykkeligt er tilladt af os);

- Engagere dig i spam;

- Overføre software eller andet materiale, der indeholder virus, orme, trojanske heste, defekter eller andre ødelæggende genstande;

- Ændre, tilpasse, oversætte, distribuere, kompilere eller adskille nogen del af vores websteder og apps;

- Fjerne enhver ophavsret, varemærke eller andre ejendomsrettigheder, der er indeholdt i eller vist på en del af vores websteder og apps;

- Vise voksen nøgenhed eller upassende nøgenhed med børn;

- Sende materiale, der indeholder had eller ondsindet indhold eller tilbud til voksne tjenester eller materiale, der fremmer vold.

 

Hvis du undlader at overholde ovenstående regler, vil en sådan misligholdelse udgøre en overtrædelse af vores vilkår. Udover eventuelle retslige håndhævelsesmidler, vi måtte vælge at gøre brug af, kan vi straks opsige din adgang til og brug af vores websteder og apps, hvis foregående og følgende ikke udebliver i brugen af vores websteder og apps:

Indhold eller billeder, der krænker tredjeparts intellektuelle ejendomsrettigheder. Indhold eller billeder, der krænker enhver levende eller afdød persons privatliv eller reklame rettigheder. Indhold eller billeder, der viser diskrimination på grundlag af race, køn, religion, nationalitet, handicap, seksuel eller politisk orientering eller alder. Indhold eller billeder, der viser ulovlige aktiviteter, ulovlige stoffer og udstyr, der er beregnet til brug i forbindelse med ulovlige stoffer eller aktiviteter eller dømte kriminelle. Indhold eller billeder, der viser nøgenhed eller seksuelle materialer.

 

DIN KONTO

Du kan oprette en medlemskonto via vores websteder og apps ved at registrere dit navn, give visse oplysninger om dig selv og oprette en adgangskode. Du accepterer, at du vil give fuldstændige, aktuelle og nøjagtige oplysninger om dig selv som anmodet om, og at du vil holde oplysningerne ajour. Du er ansvarlig for at beskytte fortroligheden af dit brugernavn og adgangskode, som du bruger til at få adgang til din medlemskonto på vores websteder og apps. Du accepterer ikke at oplyse dit brugernavn eller adgangskode til nogen tredjepart. Du accepterer, at du er helt og fuldt ansvarlig for eventuelle aktiviteter eller handlinger foretaget under din konto, uanset om du har givet tilladelse til sådanne aktiviteter eller handlinger. Du underretter os straks om enhver uautoriseret brug af din konto på en af vores websteder og apps.

Din indsendelse af personlige oplysninger til SubBook er underlagt vores fortrolighedspolitik.

Du accepterer, at vi ikke har noget ansvar overfor dig eller nogen anden part som følge af opsigelse af din adgang til vores websteder og apps og til din konto og/eller som følge af sletning eller tab af oplysninger, filer eller materialer i eller beslægtet med din konto.

 

KØB

Hvis du ønsker at købe produkter eller tjenester via nogen af vores websteder og/eller apps, vil vi bede dig om at levere visse oplysninger, der gælder for dit køb, herunder betaling og anden information såsom leveringsdetaljer. Enhver sådan information vil blive behandlet som beskrevet i vores privatlivspolitik. Alle oplysninger, du giver os eller vores tredjeparts betalingsprocedurer, skal være korrekte, aktuelle og komplette. DU GARANTERER, AT DU HAR RET TIL AT BRUGE (ET) KREDITKORT ELLER ANDRE BETALINGSFORMER FOR AT INDLEDE ENHVER TRANSAKTION. Du accepterer at betale alle gebyrer, der påløber enhver brug af din konto og kreditkort (eller anden gældende betalingsmekanisme) til de priser, der er gældende, når sådanne afgifter opstår. Du vil også være ansvarlig for at betale eventuelle gældende afgifter vedrørende dine køb. Bekræftelse af oplysninger, der gælder for et køb, kan kræves forud for vores accept af enhver ordre.

Beskrivelser, billeder, referencer, funktioner, indhold, specifikationer, produkter, pris og tilgængelighed for produkter eller tjenester kan ændres uden varsel. Vores gældende priser og vilkår kan findes på vores websteder og apps. Vi gør en rimelig indsats for nøjagtigt at vise aspekterne af vores produkter, herunder de gældende farver. Den faktiske farve, du ser, afhænger dog af dit computer-/telefonsystem, og vi kan ikke garantere, at din computer/telefon vil vise disse farver præcist. Inkluderingen af produkter eller tjenester på vores websteder og apps på et bestemt tidspunkt indebærer ikke eller garanterer ikke, at disse produkter eller tjenester til enhver tid vil være tilgængelige. Det er dit ansvar at fastslå og overholde alle gældende lokale og internationale love med hensyn til besiddelse, brug og salg af varer købt via vores websteder og apps. Ved at afgive en ordre indestår du for, at de bestilte produkter kun vil blive brugt lovligt. Vi forbeholder os retten til, med eller uden forudgående varsel, at begrænse den disponible mængde eller afbryde ethvert produkt eller tjenesteydelse samt at ændre eller honorere betingelser for rabat- og kampagnekoder. Vi forbeholder os ret til at sende delvise ordrer (uden ekstra omkostninger for dig), og den del af en ordre, der er delvist afsendt kan opkræves på tidspunktet for forsendelse.

 

TRYKFEJL

I tilfælde af et SubBook-produkt eller -service er sat til en forkert pris eller antal på grund af en typografisk fejl eller fejl i prisoplysninger modtaget fra vores leverandører, har SubBook ret til at afvise eller annullere eventuelle ordrer for en vare bestilt til en forkert pris eller antal. SubBook har ret til at afvise eller annullere sådanne ordrer, også selvom ordren er blevet bekræftet, og dit kreditkort debiteret. Hvis dit kreditkort allerede er blevet debiteret for købet, og din ordre er annulleret, skal SubBook udstede en kreditnota til dit kreditkort på den forkerte pris.

 

KONKURRENCER/KAMPAGNER

Konkurrencer, kampagner, undersøgelser, spil eller lignende (samlet set "kampagner"), der er tilgængelige via vores websteder og apps, kan være underlagt bestemte regler, der er adskilt fra denne aftale. Ved at deltage i en sådan aktivitet kan du blive underlagt andre regler, som kan variere fra de oprindelige vilkår. Vi opfordrer dig til at gennemgå eventuelle specifikke regler, der måtte gælde for en bestemt kampagne.

 

MOBILE APPLIKATIONER

Før brugen af vores mobile applikationer ("app" eller "apps") kan vi bede dig om at installere en gyldig kopi af appen på din mobilenhed, registrere dig til en konto, indtaste dine kontooplysninger i appen som ønsket og overholde visse krav til hardware og tilslutning, som kan ændre sig, da appen udvikler sig. Du er ansvarlig for eventuelle internetforbindelsesgebyrer og/eller mobiloperatørafgifter, som du pådrager dig, når du bruger appen. Hvis du afinstallerer en app fra din mobilenhed, kan du muligvis ikke bruge alle eller nogle af funktionerne i appen. Vi gør en rimelig indsats for at gengive den oprindelige kvalitet af de fotografier, som du bestiller via appen, herunder farverne og skarpheden på disse. Men den faktiske farve, du ser, er afhængig af din mobile enhed, og vi kan ikke garantere, at din mobile enhed gengiver farver præcist. Ved at købe eller modtage en SubBook-fotobog accepterer du disse vilkår. Hvis du ikke er enig i disse vilkår, skal du ikke bruge tjenesten. Din mobiltelefonen skal være i stand til at understøtte SubBooks app, og du skal give os et aktuelt og gyldigt betalingsmiddel (som så kan blive opdateret fra tid til anden) for at bruge SubBook. Vi kan ændre priserne fra tid til anden og vil kommunikere eventuelle prisændringer til dig. Prisændringer træder i kraft ved begyndelsen af næste periode efter datoen for prisændringen. Ved at fortsætte med at bruge tjenesten, efter at prisændringen træder i kraft, accepterer du den nye pris.

Gavekort kan ikke refunderes, undtagen i det omfang gældende lovgivning gør det muligt. Gavekort kan ikke videresælges eller overføres til værdi. Gaver udløber i den tidsperiode, der er angivet på gavekortet. Titel til gavekortet og risikoen for tab, ødelæggelse eller forringelse overgår til køber ved køb. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle gavekort, der er tabt, stjålet, ødelagt eller brugt uden din tilladelse.

Fra tid til anden kan forskellige former for kampagnekoder være tilgængelige, herunder dem, der leveres som en del af en tredjeparts kampagne. Kampagnekoder kan indløses som beskrevet i kampagnens specifikationer. Kampagnekoder kan ikke indløses til kontanter og kan være underlagt visse begrænsninger. Hvis du har modtaget en kampagnekode via et tilbud fra en tredjepart, kan yderligere betingelser være gældende.

Betalinger kan ikke refunderes.

SubBooks app er udviklet og designet til at gøre det muligt for din mobile enhed at uploade og oprette fotobøger. Dette software og din mulighed for at uploade billeder kan variere afhængigt af enhed og medium, og funktionerne kan også variere mellem enheder. Ved at bruge SubBooks fotobog-app accepterer du automatisk at modtage opdaterede versioner af SubBooks fotobog-app og tilhørende tredjeparts software. Vi tager ikke ansvar for eller på anden måde garanterer for ydelsen af disse enheder, herunder enhedens fortsatte kompatibilitet, fotobog-appen som licenseret og ikke solgt til dig til personligt og til ikke-kommerciel brug, og vi beholder ejerskabet af alle kopier af SubBooks fotobog-apps softwareprogrammer - også efter installation på din enhed. Du må ikke overdrage dem eller nogen del af dem eller overdrage eller underlicensere dine rettigheder under denne licens til nogen tredjepart. Vi kan opsige eller begrænse din brug af SubBooks fotobog-app uden kompensation eller meddelelse, hvis det konstateres, eller hvis vi har mistanke om, at du overtræder nogen af disse vilkår eller er involveret i ulovlig eller ukorrekt brug af SubBooks fotobog-app.

 

OPGRADERING AF MEDLEMSKAB/ABONNEMENT

Du kan når som helst opgradere dit medlemskab/abonnement ved at tilgå afsnittet "Indstillinger" i SubBook-appen. Du kan også nedgradere din plan til enhver tid ved at kontakte kundesupport på support@subbook.com.

 

TREDJEPARTENS SIDER, SOFTWARE OG SERVICES

Vores side og apps kan henvise dig til websteder, software eller tjenester, der ejes eller drives af tredjeparter. Vi har ikke gennemgået alle tredjepartsegenskaber, som du måtte blive rettet mod, og vi har ingen kontrol over sådanne tredjepartsegenskaber. Vi har ingen kontrol over og er ikke ansvarlige for (a) indholdet og driften af sådanne tredjepartsegenskaber eller (b) privatlivets fred eller anden praksis i sådanne tredjepartsegenskaber. Det faktum, at vores sider og apps leder dig til sådanne tredjepartsegenskaber, indikerer ikke nogen godkendelse eller godkendelse af sådanne tredjepartsegenskaber. Vi henvender dig kun til sådanne tredjepartsejendomme som en bekvemmelighed. Du er selv ansvarlig for omkostninger forbundet med sådanne tredjepartsegenskaber, herunder eventuelle gældende licensgebyrer og serviceomkostninger. Derfor opfordrer vi dig til at blive bekendt med vilkårene for brug og praksis for sådanne tredjepartsegenskaber. Andre websteder kan give links til vores websteder og apps med eller uden vores tilladelse. Vi støtter ikke sådanne websteder og er ikke og vil ikke være ansvarlige for nogen links fra disse websteder. Herunder hører links til vores websteder, apps, indhold, reklamer, produkter eller andre materialer, der er tilgængelige på eller gennem sådanne andre websteder. Vi har heller ikke ansvar for tab eller erstatningsansvar i forbindelse hermed. Du er enig i, at din brug af tredjeparts websider, software og tjenester, herunder dit brug af indhold, information, data, reklame, produkter eller andet materiale på eller tilgængeligt gennem sådanne websteder, software og tjenester ER PÅ DIN EGEN RISIKO OG UNDERLAGT VILKÅRENE OG ANVENDESLESFORSKRIFTERNE VEDRØRENDE SÅDANNE SITES, SOFTWARE OG SERVICES. Vi har ret til når som helst og efter eget skøn at blokere links til vores websteder og apps gennem teknologiske eller andre midler uden forudgående varsel.

 

SOCIALE MEDIER OG ANDRE SERVICES

Når du bruger vores tjenester, har du mulighed for at give os adgang til din konto (eller konti) med visse tredjeparts sociale medier og andre tjenester, såsom Facebook og Instagram. Forudsat at du tillader det, kan vi indsamle og på webstedet og i apps gøre de billeder og andet indhold, du har gemt på din konto, tilgængeligt. Ved at give os adgang til dit indhold forstår du, at vi vil få adgang til og kunne gemme (hvis relevant) dit indhold, så det er tilgængeligt på webstedet og gennem vores apps. Vi er ikke ansvarlige for noget indhold, der er gemt på eksempelvis Facebook eller Instagram, som du vælger at stille til rådighed på webstedet og/eller apps. Du vælger afhængigt af/underlagt de personlige oplysninger, du har angivet i eksempelvis din Facebook- eller Instagramkonto, hvor personligt identificerbare oplysninger, du sender til din konto, vil være tilgængelige på webstedet og gennem vores apps. Bemærk, at hvis en konto bliver utilgængelig eller afslutter vores adgang til din konto, kan indhold fra det pågældende sted ikke længere være tilgængeligt på webstedet og gennem vores apps. Du har mulighed for at deaktivere forbindelsen mellem webstedet og apps og din konto(/konti) til enhver tid ved at gå til afsnittet "Indstillinger" på webstedet og apps. BEMÆRK, AT DIN FORBINDELSE MED ENHVER SOCIAL MEDIEKONTO, INKLUSIVE DINE RETTIGHEDER MED HENSYN TIL ETHVER INDHOLD, SOM DU BEHANDLER TIL EN SOCIAL MEDIEKONTO OG OPBEVARING AF DETTE INDHOLD, GODKENDES AF DIN(E) AFTAL(ER) MED SÅDANNE KONTOOPLYSNINGER AFGIVET AF DIG. Nyheder indsendt af dig som for eksempel fotografier, billeder, grafik og andre materialer er underlagt følgende vilkår og betingelser:

Du vil beholde ejerskabet til sådanne materialer, og du giver os en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, overdragelig, royaltyfri, evigvarende uigenkaldelig ret og licens, med sublicensrettigheder (gennem flere niveauer), til at bruge, reproducere, distribuere (gennem flere niveauer), oprette afledte værker af og offentligt vise sådanne brugerindleverede materialer udelukkende i forbindelse med produktion eller levering af noget produkt eller en tjeneste, du anmoder om, eller for at vise dig, hvordan dine brugerindleverede materialer vises i dine produkter eller tjenester. Når du for eksempel bestiller et produkt, forbereder vi os, manipulerer (behandler - om nødvendigt) og sender de indleverede materialer til produktion, emballering og forsendelse. Hvis du vil dele en fotobog med dine venner og familie, vil vi også imødekomme din anmodning ved at gøre dine billeder tilgængelige for dine venner og familie til at downloade og/eller bruge og lave egne projekter og købe produkter med disse fotografier. Bemærk, at mens du beholder ejerskabet af dine brugerindleverede materialer, er enhver skabelon eller layout, hvor du arrangerer eller organiserer sådanne brugerindleverede materialer gennem værktøjer og funktioner, der er tilgængelige via vores websteder og apps, og rettighederne til en sådan skabelon eller layout forbeholdt vores ejerskab. Du indestår for, at du ejer eller på anden vis har alle nødvendige rettigheder med hensyn til de materialer, der er indsendt af brugeren, og at brugerens indsendte materialer ikke krænker, misbruger, anvender eller offentliggør materiale uden tilladelse eller på anden måde krænker ophavsret, handelshemmelighed eller anden intellektuel ejendomsret eller anden ejendomsret til enhver tredjepart, og at de indleverede materialer ikke er ulovlige, bedrageriske, truende, krænkende, injurierende, ærekrænkende, uanstændige eller på anden måde modstridende. Du accepterer brugen af din enhed, og du har opnået skriftligt samtykke, frigivelse og/eller tilladelse fra alle identificerbare personer, der vises i materialet. Hvis du indsender et indlæg, der indeholder en identificerbar persons identitet under 18 år, opfordrer vi dig stærkt til ikke at medtage nogen identificerende oplysninger (såsom individets navn eller adresse) med sådanne brugerindleverede materialer. Du er enig i, at vi må (men ikke er forpligtede til) at filtrere materiale, der er indsendt af brugeren (herunder uden begrænsning at slette eller erstatte eksplosive eller andet skadeligt eller stødende sprog), nægte at anvende materiale, der er indsendt af brugeren (herunder uden begrænsning suspension af forarbejdning og forsendelse af enhver ordre vedrørende eventuelle brugerindleverede materialer) og/eller videregive materiale, der er indsendt af brugeren, og omstændighederne omkring brugen heraf, til nogen tredjepart med henblik på at levere de gældende produkter eller tjenester, at håndhæve disse vilkår eller overholde de juridiske forpligtelser.

Du accepterer at holde os, vores direktører, aktionærer, medarbejdere, entreprenører, agenter, repræsentanter, datterselskaber og tredjepartsbrugere uansvarlige fra og imod alle krav, årsager til handling, passiver, skader, tab og omkostninger (herunder uden begrænsning advokatsalærer), der opstår direkte eller indirekte ud af eller fra: (a) din overtrædelse af disse vilkår, enhver anden aftale eller vilkår for brug hos os, enhver repræsentation eller garanti indeholdt heri eller deri eller en hvilken som helst gældende lov (b) dine brugerindleverede materialer (c) dine aktiviteter i forbindelse med opnåelse af produkter eller tjenester fra os, eller (d) enhver aktivitet relateret til adgang til eller brug af din konto af dig eller enhver anden person. Materiale, der overtræder disse vilkår, kan fjernes fra vores websteder og apps; forudsat at vi ikke har nogen forpligtelse til at fjerne brugerindleverede materialer som svar på brugerrapporter eller anmodninger. Vi er ikke ansvarlige for, og har intet ansvar for, fjernelse, ikke-fjernelse eller tab af materiale fra brugerne af vores websteder og apps. Vi anbefaler, at du opbevarer sikkerhedskopier af dine brugerindleverede materialer på din harddisk eller et andet personligt system. Vi er ikke forpligtede til at gennemgå brugerindleverede materialer til krænkelse af ophavsret, vi er forpligtede til at beskytte ophavsrettigheder og forventer, at brugere af vores websteder og apps gør det samme.

Hvis du i god tro tror, at noget materiale, der bruges eller vises på eller via vores websteder og apps, overtræder din ophavsret, kan du (eller din agent) sende os en meddelelse, der anmoder om, at materialet fjernes eller adgang til det blokeres. Meddelelsen skal indeholde følgende oplysninger: a) en fysisk eller elektronisk underskrift af en person, der er bemyndiget til at handle på vegne af ejeren af en eksklusiv rettighed, der angiveligt er overtrådt; b) identifikation af det ophavsretligt beskyttede arbejde, der hævdes at være blevet overtrådt (eller hvis flere ophavsretsbeskyttede værker er omfattet af en enkelt anmeldelse, en repræsentativ liste over sådanne værker); (c) identifikation af det materiale, der hævdes at være krænkende eller genstand for krænkende aktivitet, og oplysninger, der med rimelighed er tilstrækkelige til at give os mulighed for at lokalisere materialet på vores websteder og apps; d) navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse (hvis tilgængelig) hos klageren og e) en erklæring om, at klageren har god tro på, at brugen af materialet på den måde, der klages over, ikke er tilladt af ophavsretsindehaveren. Meddelelser vedrørende vores websteder og apps skal sendes til: SubBook via support@subbook.com.

Vi kan tillade dig at dele dine brugerindleverede materialer med andre brugere, online billede dele-funktion og vores offentlige galleri.

 

PATENTER OG JURISDIKTION

Vores websteder og apps er omfattet af patenter. Vores websteder og apps er ©2017 SubBook, ApS. Alle rettigheder forbeholdes. SubBook ejer de registrerede varemærker og logoer, der er opført her. Handelsnavne, varemærker og servicemærker er ejet af os, uanset om de er registreret eller uregistreret, må de ikke anvendes i forbindelse med noget produkt eller en tjeneste, der ikke er vores, på nogen måde, der kan forårsage forvirring. Intet indeholdt på nogen af vores websteder og applikationer skal fortolkes som at give implicit ret til at bruge et af vores handelsnavne, varemærker eller servicemærker uden vores udtrykkelige forudgående skriftlige samtykke.

Vores sider og apps styres og drives fra Danmark. Vores websteder og apps er ikke underlagt lov eller jurisdiktion for noget andet land eller territorium end Danmark. Vi garanterer ikke, at nogen af vores websteder og apps, produkter og/eller tjenester eller nogen del heraf er passende eller tilgængelige til brug i et bestemt område/land. De, der vælger at få adgang til SubBook, gør det på eget initiativ og på egen risiko og er ansvarlige for at overholde alle gældende love og regler. Vi kan begrænse tilgængeligheden af vores websteder og apps helt eller delvist til enhver person eller et geografisk område, som vi vælger, når som helst og efter vores eget skøn.

Betingelser reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark. Du accepterer at underkaste dig de beskrevne vilkår og betingelser, som fremgår ovenfor.

 

ÆNDRINGER I HANDELSBETINGELSER

SubBook forbeholder sig retten til at ændre vilkårene og betingelserne, men er ikke begrænset af nogen ændringer i forbindelse med brugen af SubBook-appen. Du er ansvarlig for regelmæssigt at gennemgå og følge disse vilkår og betingelser.

 

Sidst opdateret: 25. september, 2019